Cookie Consent by Privacy Policies website

Установена през 1959 г., LÀCRIMA е една от най-старите млечни ферми в България, специализирана в производството на висококачествен бял и жълт сирене, носещи българския дух и традиционния вкус.

Заводът на LÀCRIMA е един от най-опитните и най-големите в България, с площ от 19500 кв. м. и производствена способност от около 70 тона сурово мляко, обработвано ежедневно. Заводът се намира в град Пазарджик, Южна България, близо до Родопите. Регионът е известен със своите плодородни почви, разнообразие от плодове и зеленчуци, зелени пасища, отглеждане на добитък и производство на сирене.

Нашето сирене се прави ръчно от опитни сиропроизводители според традиционна българска рецепта, използвайки само най-висококачествено българско мляко и внимателно подбрани микроорганизми.

За постигане на най-високо възможно качество, експертите тестват всяка партида мляко и всеки закваски, закупени. През целия процес на производство, всеки продукт преминава през над 30 качествени теста.

Сиренето на Lacrima спечели две златни медала на Международния хранителен панаир "Светът на млякото" в София през 2014 година.

Намерете Lacrima в магазина
Прочетете още
Начини за спестяване
Прочетете още

Изтегляне на приложение