Cookie Consent by Privacy Policies website
GULFOOD 2024

"УЧАСТИЕ В GULFOOD DUBAI 2024"

Изложбата ни привлече значително внимание, като представи изключителното качество и традиция на българските млечни продукти заедно с нашия уважаван линия за Йордания, специално създадена за Средния изток.

Това е безпрецедентна възможност да изживеете сливането на традиция и иновация, което дефинира Лакрима Дери. С нетърпение очакваме да се взаимодействаме с вас и да обсъдим възможности за сътрудничество.

Екип от Зарка Chamber of Industry, воден от инж. Фарес Хамуда, ни посети, заедно с членове от Зарка Chamber of Industry. По време на тези срещи беше подчертано нашето ангажиране към качеството в производството на млечни продукти. Важни дискусии бяха открити относно партньорства, устойчивост и тенденции в индустрията на млечните продукти.

Посети ни също президентът на Джорданска Chamber of Industry, г-н Фатхи Ал-Джагбеер, вицепрезидентът на Камарата и представителят на сектора на снабдяването и хранителната промишленост, г-н Мохамед Ал-Джайят, както и Генералният консул на Джордания в Обединените арабски емирства, г-н Асим Абабне.

 

Млечният път 2023

"Млечният път : Кулинарно пътешествие измежду насладите на млечните продукти" 


С голямо удоволствие споделяме нашето преживяване от най-големия изложеб в областта на млечните продукти, "Млечният път ", проведен в Интер Експо Център от 8-ми до 11-ти ноември 2023 г. Този евент беше впечатляващо събитие, обединяващо най-добрите производители на млечни продукти в цяла България, представяйки богат асортимент от масло, кисело мляко, жълт сирене и още много други.

Нашата щанд, увит в яркочервено, се издигаше като маяк на вкус и качество, привличайки посетителите с неустоимата си очарователност. Масите бяха пълни с нашите примамливи продукти, всяка от които разказваше история за традиция и иновации.

Върхът на събитието? Класическите вкусове на нашия обичан сирене BDS, заедно с нашите най-нови творения - смеси от Пекорино и Пармиджано - очароваха вкусовете на всички. Тези нови комбинации не са просто сирена; те са свидетелство за нашето стремление към кулинарно превъзходство.

Но вълнението не приключва тук! Нашите продукти не само пленяха сърцата на посетителите, но и привлечоха вниманието на индустриални експерти. С гордост обявяваме, че сме удостоени с Златен медал и Диплома за качество и оригиналност, особено за нашите сирена Lacrima BDS, Lacrima Goat и Lacrima Sheep.

Този признателен жест не е просто награда; той е символ на нашето посвещение в изработването на изключителни млечни продукти. Това е момент на гордост за нашия екип, и с нетърпение очакваме да продължим този път на вкус и иновации.

Сърдечно благодарим на всички, които ни посетиха и ни подкрепиха. Вашата оценка подпомага нашата страст. За много години напред в приноса на най-доброто от млечните продукти на вашите маси! 
Ануга 2023 г
 
"УЧАСТИЕ В Anuga 2023"
 
Ануга е най-признатият търговски панаир за хранително-вкусовата индустрия в света. Той привлича голям брой изложители и местни и чуждестранни посетители, включително професионалисти и експерти в индустрията. Това е един от най-големите търговски панаири. Над 70,000 посетители от 169 държави и над 4,600 изложители от 98 нации ще представят своите продукти и услуги на Ануга 2023. Той обхваща целия спектър на технологиите, оборудването и напитките, свързани с хранително-вкусовата индустрия.
 
07/10/2023
Ден 1 на Anuga 2023 - беше продуктивен опит. Разменихме идеи с колеги от индустрията и придобихме представа за текущите тенденции. Благодарим на всички, които посетиха нашия щанд в Зала 10.1, Щанд A009.
 
08/10/2023
Ден 2 на Anuga 2023 - Продължаване на Пътя на Индустриалното Величие! Вторият ни ден в Anuga носи нови възможности за значими връзки и изследване на напредъка в индустрията. Беше чест и привилегия да общуваме с експерти от индустрията и да споделяме виждания.
 
 09/10/2023
Ден 3 на Anuga 2023 - Очакваме с нетърпение бъдещи сътрудничества в индустрията на храни и напитки.
 
Международно изложение за храни и технологии 2023 г
 
"УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА ЗА ХРАНИ И ТЕХНОЛОГИИ" 
 
 Аман Международна изложба за храни и технологии, 10-13 август 2023 г.
Международна изложба за храни и технологии 2023, която се провежда в Аман, Йордания, където светът на хранителната промишленост се подготвя да научи новото и модерното в хранително-вкусовата промишленост и техническите техники.
 
По време на Международната изложба за храни и технологии, ние с нетърпение обявяваме вълнуващото разширение на нашите продукти в целия Близък изток. Искаме да изразим сърдечната си благодарност на готвача Емтейаз, който е неотделима част от нашето пътешествие.
 
 
ГУЛФУД 2023

 "УЧАСТИЕ В ГЪЛФУД Дубай 2023"

 Когато екипът е страхотен, както на снимката, резултатът ще бъде невероятен, както беше на изложението ГЪЛФУД  2023

ГЪЛФУД  тази година беше просто невероятен - никога не сме виждали такова голямо посещение и толкова голям интерес към всички наши продукти от цял свят.
Благодарим на всички наши настоящи/бъдещи партньори и гости за прекрасните и ползотворни сесии
с нетърпение очакваме страхотна 2023 г., докато не се срещнем следващата година!

ГЪЛФУД е най-голямото изложение за храна и гостоприемство в света, което предоставя възможности на професионалистите в храните да научат за най-новите продукти, да анализират пазарните тенденции, да се срещат с глобални доставчици и да търсят нови сътрудничества и партньорства. Оживеното събитие събира заинтересовани страни от цял свят, за да участват в диалог и дискусии чрез образователни форуми, програми за обучение, състезания, награди и презентации на живо. Новите тенденции и разработки в хранително-вкусовата промишленост, хранителните услуги, хотелското оборудване и секторите на ресторантите и кафенетата също са показани и демонстрирани.

От стартирането си през 1987 г. изложението се разрасна, за да популяризира търговията с храни и напитки между повече от 180 страни годишно. ОАЕ внасят над 80% от своите хранителни продукти, от които около 50% се реекспортират в страните от Съвета за сътрудничество в Персийския залив, Индийския субконтинент и Източна Африка. Ключът към ГЪЛФУД е, че привлича купувачи не само от региона на Персийския залив, но и от целия регион на Близкия изток и Северна Африка (MENA).

Капитализирайки бързо развиващите се сектори на хотелиерството, логистиката и туризма в Дубай, Gulfood се превърна в световно призната бизнес и инвестиционна платформа за хранително-вкусовата промишленост, с хиляди изложители и посетители, присъстващи на всяко издание.

 

 

 

Саудитско изложение за храни 2022 г

 "УЧАСТИЕ НА САУДОВСКОЙ ПРОДОВОЛЬСТВЕННОЙ ВЫСТАВКЕ 2022" 

Выставка Saudi Food Expo стала прекрасной возможностью для компании «Лакрима Молочная промышленность» продемонстрировать нашу продукцию и познакомиться с новыми клиентами. Для нас было большой честью иметь возможность поделиться нашей культурой и едой с Саудовской Аравией, и мы с нетерпением ждем возможности участвовать в подобных мероприятиях в будущем. Мы хотели бы поблагодарить всех, кто сделал это возможным!

САУДОВСКАЯ ПРОДОВОЛЬСТВЕННАЯ ВЫСТАВКА стала для нас прекрасной возможностью представить нашу продукцию новым клиентам и получить ценные отзывы. Мы стремимся предлагать самые лучшие продукты и услуги, и подобные мероприятия помогают нам достичь этой цели.

 

Йорданско изложение за храни 2022 г

"УЧАСТИЕ В ИОРДНИИ ФУД ЭКСПО 2022"

ИОРДАНИЯ ФУД ЭКСПО было особенным событием! Для нас большая честь, что нас посетили на Иорданской продовольственной выставке представители Министерства промышленности Иордании, посол Болгарии в Иордании и председатели промышленных палат Иордании и Аммана. Это мероприятие стало важным шагом вперед для нашей компании и наших отношений.

Мы надеемся, что это мероприятие будет способствовать развитию торговли между нашими двумя странами в пищевой промышленности. Наша цель в «Лакриме» — предоставлять молочную продукцию высокого качества, и мы считаем, что это мероприятие будет полезно как для нашей компании, так и для иорданского рынка в целом.

 

АНУГА КЕЛЬН 2021

"УЧАСТИЕ НА ANUGA GERMANY 2021"

Anuga е най-известният търговски панаир в света за индустрията за храни и напитки. Той привлича голям брой изложители и местни и чуждестранни посетители, включително професионалисти и експерти в бранша. Това е един от най-големите търговски панаири. Над 70 000 посетители от 169 държави и повече от 4600 изложители от 98 нации ще представят своите продукти и услуги на Anuga 2021. То обхваща целия спектър от технологии, оборудване и напитки, свързани с F&B.

Lacrima Dairy Industry се радва, че участва и очаква с нетърпение Anuga 2023. Нашата компания успя да установи ползотворни бизнес контакти и да постави основата за дългосрочно сътрудничество с партньори от цял ​​свят.

 

ГУЛФУД ДУБАЙ 2022

"УЧАСТИЕ В ГЪЛФУД ДУБАЙ 2022"

ГЪЛФУД е най-голямото годишно търговско изложение за храни и напитки в света и ние от млечната индустрия Лакрима се гордеем, че сме част от него. Панаирът имаше огромен успех, като присъстваха повече от 5000 изложители от 120 държави и 20 000 марки. ГЪЛФУД ясно подчерта позицията си на най-голямото изложение за храни и напитки в света и за нас е чест да сме част от него. Присъствието ни в ГЪЛФУД беше важна част от нашата маркетингова стратегия, която ни позволи да подчертаем нашия ангажимент като водещ доставчик на качествени храни и напитки.

Очакваме с нетърпение шоуто през следващата година и продължаваме да работим за свързване с клиенти и партньори от цял свят.

 

ФУДЕКС 2022

"УЧАСТИЕ НА ФУДЕКС саудитска 2022"

УЧАСТИЕ НА ФУДЕКС саудитска ФУДЕКС саудитска е едно от водещите световни търговски изложения за храни и напитки Лакрима Млечна промишленост беше развълнуван да бъда част от това! Имахме възможността да изложим сред водещи компании от цял свят и да научим за най-новите тенденции и разработки в индустрията. Бихме искали да изразим нашите искрени благодарности на всички професионалисти в индустрията, които посетиха нашия щанд и отделиха време да научат за нашите продукти и услуги.

Очакваме с нетърпение да продължим успеха в индустрията за храни и напитки и се надяваме да ви видим отново следващата година във ФУДЕКС саудитска!

 

НАМЕРЕТЕ LA'CRYMA В МАГАЗИНА
Прочетете още
Начини за спестяване
Прочетете още

Изтегляне на приложение