Cookie Consent by Privacy Policies website
инж. Муханед Ал-Нуаими

" Председател на борда директор "

инж. Муханед Ал-Нуаими е основател и председател на Евро Инвестмент Груп Холдинг, която е съставена от комплекс от фабрики и недвижими имоти в Република България, държавите от Европейския съюз и Близкия изток.

Той започва да придобива опит в управлението и инвестирането, когато работи в Група Наджм за Обща Търговия ООД и заема длъжността на изпълнителен директор в периода от 1996 до 2000 година.

Той придобива много лични, управленски и лидерски умения, които имат голямо въздействие върху поставената цел, която той стреми да постигне и която днес е реалност и е осъществена, като започва работа като партньор в Арабския индустриален атлас през периода от 2000 до 2004 година.

През 2004 година той основава Балкан Индъстриал, специализирана в производството на разнообразни хранителни продукти, като се фокусира върху производството на няколко важни хранителни продукта, сред които се отличават нарязаният доматен сос в метални консерви, кашкавала в метални консерви, подсладената кондензирана мляко в еднократни метални консерви с марката (единствен продукт), също както и много други хранителни продукти с високо качество.

Това му отваря врати за запознанства и установяване на връзки с бизнесмените от различни сфери на промишлеността, които в началото на 2007 година довеждат до разширяване на бизнеса му чрез притежаването на Балкан Агрикълчърал Лимитед в град София, България, която е регистрирана търговска марка от 1937 година, и с личен интерес от негова страна в земеделската промишленост, като компанията се отличава с най-голямата фабрика за обработка на зеленчуци и плодове, която най-скоро е изградена в град Базарджик и е оборудвана с най-новите технологии и съвременни машини.

Компанията "Балкан Агрикълчърал" се снабдява с необходимите суровини за производство на доматен сос от прясни домати, в района на Базарджик - Пловдив, който е известен с най-качествените плодородни земи за отглеждане на домати. Компанията е член на Съюза на фирмите за обработка на плодове и зеленчуци в България от април 2017 г.

В разширението на тази промишлена дейност във всичките й области в сферата на хранителната промишленост и в убеждението му в необходимостта от постигане на стратегическата си визия за разширяване на промишленото производство в производствените линии, бяха заложени основите за започване на процеса на изграждане на широките линии за реклама за притежаването на българската търговска марка (Лакрима), основана през 1959 година, като един от най-опитните производители на млечни продукти в Република България, които притежават висок опит в производството на традиционния български бял сирене и кашкавал с високо качество, както и маслото, постига целта си чрез създаването на фабрика извън българските граници, която се класира на второ място на територията на Йордания в свободната зона в района на Зарка, с цел износ и доставка на нашите разнообразни и висококачествени продукти на пазарите на Близкия изток и арабския залив, изработени с най-високо качество на съставките и най-добрите методи за опаковане и опаковане.

исията му винаги е била стабилна за неговия екип, където и да се намира, че ние сме ангажирани с обогатяването на ежедневието на нашите клиенти, чрез изпълнението на широка и иновативна гама от висококачествени продукти и чрез фокусиране върху прилагането на най-високите стандарти, които гарантират удовлетворяването на диетичните изисквания на нашите клиенти и тяхното благополучие като наш приоритет. Освен това, ние се стремим усилено да изградим здрави и дългосрочни партньорства с всички заинтересовани страни от нашите страни, благодарение на насоките и наблюдението, нашата търговска марка се разпространи в страните от Близкия изток, Северна Африка и Европа, както и в арабските държави.

В Лакрима вярваме, че за да поддържаме пътя към успеха, е необходимо да инвестираме в хората, и затова не инвестираме само интензивно в технологичното развитие на нашите производствени съоръжения, но също така се фокусираме и върху привличането, развитието, мотивацията и задържането на най-добрите, тъй като талантът е нашият основен ресурс и най-ценното конкурентно предимство.

Продуктите ни от сирена в Лакрима получиха две златни медала в категорията "Сирена" от Кремена за производство на млечни продукти, по време на техното участие в Международното изложение за храна "Светът на млякото" в столицата на България, София през 2014 г., както и сертификат за международен стандарт за храни (IFS) - най-високият международен стандарт за производство за качество и хигиена.

Инженер Наими е член на множество търговски палати и международни асоциации, сред които:

• Член на Съвета на търговската палата на Багдад, Ирак

• Член на Съюза на индустриалците в Ирак

• Член на Арабската търговско-промишлена палата, Йордания

• Член на Съвета на търговско-промишлената палата на България, София

• Член на Търговско-промишлената палата на Йордания

• Член на Международната търговско-промишлена палата, Йордания

• Член на Асоциацията на бизнесмени в Йордания

• Завоеваване на инвестиционно участие от категория (А) за сектора на хранителните фабрики в Република България.

• Завоеваване на инвестиционно участие от категория (А) за сектора на хранителните фабрики в Йордания.


И за да продължим по пътя на успеха и отличието, той беше награден недавно от президента на Република България, господин Румен Радев, със златен признателен медал за нашите продукти и услуги, които отговарят на най-високите стандарти за качество и отличие.

Лакрима е горд да бъде водеща в тази индустрия, като прехвърля опита си от поколение на поколение и постоянно се доверява на най-новите технологии в индустрията, което се отразява в нашия мото "Зреенето води до щастие".

Ние сме горди и благодарни, че сме част от иновативно работно място, което подкрепя талантите, защото без това и неговото притежаване на много умения, както в административната и промишлената област, последвана от международния бизнес и маркетинг, свързан със софтуерния и цифровия икономика, и благодарение на неговата стратегическа визия и голям опит в областта на хранителната промишленост, нашите продукти биха се превърнали в трудно достижими стандарти в сравнение с конкурентните продукти. С Лакрима ние продължаваме напред, а работата с Лакрима е успехът сам по себе си.

Д-р Сара Ал-Нуаими

"Главен изпълнителен директор"

Родена на 25-ти януари 1995 г. в Багдад, Сара Маханд Ал Наими е изпълнителен директор на Lacrima - производител на млечни продукти за Близкия изток, който е част от холдинга на Евро Инвестмънт.

Средното си образование получава в столицата на България - София, а завършва Ливанското училище "Джибран Халил Джибран" в София, с научна насока. След това се насочва към фармацевтика в Университета "Петра", където завършва през 2019 година. През 2023 година придобива и степен "Магистър по бизнес управление" от Германския университет в Йордания. Нейният професионален път започва в компаниите, принадлежащи на холдинга на Евро Инвестмънт, които са инвестиционна група, притежаваща редица фабрики и имоти в България, страните от Европейския съюз и Близкия изток.

Позициите на Сара Ал Наими в "Евро Инвестмънт Холдинг" са разнообразни. Първата й длъжност е мениджър за развитие на бизнеса в София (2017-2019 г.), след което преминава към Lacrima - Близкия изток, където заема позицията на търговски директор на компанията в Йордания през периода (2019-2020 г.). Днес тя заема позицията на изпълнителен директор (CEO) за региона на Близкия изток в Lacrima - производител на млечни продукти, от 2020 година. Тя е една от водещите жени в бизнеса и инвестициите в сектора на хранителната промишленост. Ние в Lacrima гордеем се, че сме част от този уникален регион от повече от век. От Йордания, през Египет, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства до Ливан и Сирия, и с нашето присъствие в Ирак и Либия, нейният път при установяването й се отличава с големи инвестиции в нашите служители и бизнеса ни. Нейната твърда убежденост винаги се е фокусирала върху необходимостта от продължаване на воденето на влиятелни иновации и приемането на цифрова и технологична трансформация през тези страни, без да засяга нашата социална отговорност към обществата и приноса си по всяко възможно време в усилията за помощ при нужда.

С уверен крачка, тя върви като кралица, убеждението и доверието й са, че нейният екип е като хармонична мелодия от изключителни квалификации и таланти, което е основата за нашия успех. Тя подкрепя техните сериозни и усиливани усилия, за да утвърдим водещата си позиция, която Lacrima се радва благодарение на нейната постоянна подкрепа за нуждата от повишаване на ролята на жените в ръководните и надзорни длъжности. Тя е пример за нас, като продължава да ни подкрепя с убедеността си, че жените са професионалисти в света на търговията днес, и това е основният фактор за подкрепата, която ни осигурява, за да увеличим оптимизма си за бъдещето ни.

Lacrima днес предлага списък от над (30) хранителни продукта, които са любими на клиенти и гурмета по целия свят, включително разнообразни категории като варени чедър сирена, крем сирена за разнасяне (оригинален вкус, чедър вкус, пикантен/чеснов пипер/маслини и риган), солена и зряла бяла сирена, произведена от висококачествено българско мляко, зрял български жълт сирене (кашкавал), сладко кондензирано мляко, масло и крем сирена, кондензирано мляко, чедър сос (оригинален вкус, пикантен чили, специален вкус Dip it), кисело мляко (оригинален вкус, вкус на мед, ягода, банан), сирене подобно на киселото мляко (оригинален вкус, вкус на мед, ягода, банан) и много други продукти, проектирани да задоволят вкусовете на всички наши клиенти.

В Lacrima вярваме в превръщането на скритите идеи и възможности в конкретни успехи и постижения в реалния свят. С вяра в националното дело ще изградим ясен път чрез нашата стратегия и постоянно развиващи се планове, за да спомогнем за постигане на общо икономическо развитие, с Божията помощ. Така ще постигнем удовлетворението на нашите клиенти, ще отговорим на техните нужди и ще ги зарадваме. Това увеличава само нашата решимост за растеж и развитие на човешките таланти и стимулиране на иновациите, за да постигнем светло и процъфтяващо бъдеще.

Благодарение на насочените инструкции и прозорливия поглед, ни беше възможно да заложим основите на общите ценности на сърцевината на нашите цели, които се състоят в освобождаването на силата на храната, за да подобрим качеството на живота за всички, както днес, така и за бъдещите поколения. Непрекъснато се стремим към изграждане и развитие на нашия бизнес и дейности, което да донесе полза не само за нашата компания, но и за индивидите, общностите и семействата, еднакво така. Това произлиза от нашата истинска вяра, че това е съществената връзка с успеха на нашия бизнес в дългосрочен план.

През миналите години д-р Наими извая за нас пътя към успеха в изграждането на доверие и автентичност с нашите доставчици, бизнес партньори, местни организации, гражданско общество и правителствени институции. Тя вярва в силата на съвместните усилия и партньорствата, за да насърчи движението към положителни и устойчиви промени в нашите общности. С нея постигнахме значителни постижения в областта на устойчивостта през тази година благодарение на предаността и обединението на нашите служители, и бихме искали да изразим благодарността си за техния сериозен труд и ангажимента им през година, която беше изпълнена с предизвикателства. С убеждението, че зад всяка решимост стои мотивация, и с мощта на мотивацията, укрепва решимостта, което отличава нашите служители, защото сме уверени, че ще можем да постигнем целите си по-бързо, отколкото се очаква.

И накрая, придържането към принципите ни е една от основните ни мотивации за постигане на успехи и горивото ни за справяне с предизвикателствата и преодоляването на препятствията, за да предоставим услуги, които отговарят на очакванията на акционерите, потребителите и партньорите на Lacrima. Работим упорито, за да използваме нашите познания и опит, за да продължим да сме водещи в производството и маркетинга на нашите млечни продукти и техните производни. Вярваме, че нашият успешен водещ позиционен статус е основан на предоставянето на хранителни продукти и услуги, които са уникални за нашите клиенти, и постигането на очакванията на нашите служители чрез оптимално инвестиране в нашите човешки ресурси и тяхното съчетаване с напредналите технологии, докато същевременно запазваме околната среда и безопасността в съответствие с множеството ценности и цели, като например здрава околна среда, здрави и ценни взаимоотношения, устойчиво развитие и пълна прозрачност.

Г-н Хюсеин Ал-Баз

"Главен финансов директор"

След повече от двадесет години в управлението на финанси и административни дела в бизнес средата, г-н Хюсеин Ал-Баз започна своя професионален път като административен и финансов мениджър в компанията Lacrima Dairy Products, започвайки от 23 февруари 2021 г. Той притежава обширен опит както в финансовите, така и в административните области, като има бакалавърска степен по счетоводство от университета Amman Al-Ahliyya в Йордания, получена през 2001 г.

През годините си на опит, г-н Хюсеин Ал-Баз успешно е ръководил финансови екипи и е наблюдавал прилагането на ефективни финансови стратегии. Той притежава отлични лидерски умения и висока степен на точност при анализирането на финансови данни, заедно със своите обширни знания в административните и лидерските области. Неговите умения са допринесли за вземането на информирани стратегически решения и прилагането на административни политики, които подкрепят растежа на бизнеса в Lacrima, което имаше значително положително въздействие върху нашия екип. Опитът на г-н Хюсеин Ал-Баз обхваща широк кръг от компании, включително различни сектори като производство, разпределение на потребителски стоки, производство на храни и напитки, сладкарство, фармацевтика и реклама. В допълнение към своя опит в Йордания, г-н Хюсеин Ал-Баз придоби по-комплексна експертиза чрез пътувания и работа в различни страни като Либия, Судан, Мароко, Египет и Саудитска Арабия, което подобри неговите широки знания и укрепи неговия практически опит в екипа на Lacrima.

Г-н Хюсеин Ал-Баз започва своята кариера като главен счетоводител в Burger King Restaurant Group, след това преминава на позицията счетоводен мениджър в рекламната компания Publicis. Той продължи да развива кариерата си като финансов мениджър в MS Group и MS PHARMA, в допълнение към успешния си опит като финансов мениджър в Caravans Holding Group и Auntie Hanady's Factory. През 2021 г. г-н Хюсеин Ал-Баз се присъедини към групата Lacrima Dairy Products, като първоначално служи като финансов мениджър, преди да стане финансов и административен мениджър и заместник главен изпълнителен директор (CFO).

Воден от своя ангажимент за кариерно развитие и растеж, г-н Хюсеин Ал-Баз е завършил редица курсове и е получил сертификати, които повишават неговата експертиза и квалификации като административен и финансов мениджър в Lacrima, като (FMVA), (DIFR) и (The Power of Excel - Advanced Skills Course).

Г-н Хюсеин Ал-Баз е постигнал осезаеми успехи по време на своето управление в Lacrima, които се проявяват в подобряването на системите за управление на финансовите и административните ресурси и спазването на строги, високо професионални счетоводни стандарти. Той управлява административния и финансовия екип с посвещение, отразяващо неговия обширен опит с модерни методи за административно ръководство. Той притежава ефективни комуникационни умения, както и логистични и компютърни умения, управление на човешките ресурси, трудови закони, аналитични умения, управление на времето, управление на кризи и усъвършенствани умения за управление на екипи, което му позволява да взаимодейства идеално с различни работни екипи в Lacrima.

Г-н Хюсеин Ал-Баз полага значителни усилия за постигане на финансова устойчивост за Lacrima, като подобрява финансовото представяне и се ангажира с точни цели за растеж и бизнес стратегии, повишавайки административните и стратегическите политики и цели на Lacrima към по-добро.

инж. Анас Фрайхат

" Мениджър информационни технологии "

Анас Фрейхат е активен, открит и амбициозен човек, който притежава обширно разбиране за западните и източните култури. Той разполага с изключителни междуличностни и административни умения. Той е доказал се като лидер на екип и отборен играч, демонстрирайки умение да мотивира и координира, за да постигне изключителни резултати. Той е универсален и бърз ученик със способността да се приспособи към нови или развиващи се среди с лекота. Неговата кариерна цел е да работи в компания, която стреми към работа, използвайки това, което е научил в областта на компютърното инженерство, и има възможността да допринесе ефективно за успеха на организацията в бъдеще, което би се отразило в успеха.

Фрейхат експерт в индустрията на софтуерното разработване, както и в управлението на проекти, планирането на ресурси и развитието с повече от 11 години опит.

Той обича да води екипи за създаване и развитие на иновативни продукти с помощта на облачните технологии и големите данни в множество пазари по света. Технически съветник/лидер в екипа за бърз отговор на данните и изкуствения интелект в Azure. Ентусиаст по квантово изчисление, изкуствен интелект и Интернет на нещата с опит като инженер по ескалация в Microsoft Endpoint Manager ConfigMgr, предишен дизайн и технически участник в сложни ИТ проекти в областта на Активен каталог, Съобщения, Сървърна виртуализация, Виртуализация на работния плот, Управление на системата, Защита и Системи за съхранение с всички сценарии за изпълнение и решения за възстановяване след бедствие. Той е сертифициран Microsoft Certified Trainer (MCT) и притежава високи умения в областта на обучението и презентацията, консултирал, подкрепял и обучавал много ИТ специалисти.

В момента той е сертифициран по няколко технологии на Microsoft, като Частен облак, Активен каталог, Виртуализация на работния плот, Обмен и Сървър на Windows. Посветен ръководител на отдел с над 3 години опит във всички аспекти на управлението и разработката на продукти и проекти.

През годините на опит той е работил и ръководил екипи, за да постигне максимална производителност и достави продукти в условия на бързо развитие. Освен това притежава многопосочни умения в областта на потребителския опит, управлението на проекти, софтуерното инженерство, маркетинга, управлението на общността, SEO и дизайна на потребителския интерфейс. Позиция в областта на системния инженер с фокус върху света на уеб и мобилните технологии, която ми позволява да допринеса с най-голяма стойност чрез редица умения и квалификации и да следвам страстта си за създаване на смислени и успешни продукти.

Г-жа Рагида Ал-Атвани

" Офис мениджър "

Рагида Ал-Атвани в момента заема позицията на офис мениджър в компанията Лакрима, която се занимава с производство на млечни продукти. Тя е завършила бакалавърска степен в областта на информационните системи за управление от Университета в Зарка и има диплома в специалността "Секретариат и управление на офиса" от Колежа в Университета в Аман / Приложен Университет в Ал-Балкаа. Тя разполага с дългогодишен опит в областта на административната работа както в публичния, така и в частния сектор, като достига двадесет години.

В областта на управлението нейният опит варира между административни и изпълнителни функции, тъй като позицията на офис мениджър е важна в повечето сектори на икономиката. Това е ключът към нейния успех и адаптация към различни работни среди.

Тя започва своята професионална кариера в Центъра за дизайн и развитие на Краля Абдулах II (KADDB) за период от 7 години, като изпълнява разнообразни задачи и отговорности, включително помощник на администрацията, координатор на изложения и участие в международни военни изложения като част от комитета за подготовка и организация. Това я превръща в професионалист с богат опит както в офиса, така и на място.

Що се отнася до опита й в частния сектор, тя се присъединява към Университета Принцеса Сумая за технология като част от президентския екип за период от 9 години като офис мениджър на президента, където придобива значителен опит в разнообразната академична административна работа, съчетаваща управление и технология. От нейната гледна точка управлението на разнообразието в работната среда е стратегия за организация, социална и културна, насочена към изграждане на култура, която отразява личностите на служителите независимо от техните характеристики и фон, и ценяща техните идеи и предложения, като им предоставя равни възможности и ресурси за постигане на общи цели.

Тя започва да придобива множество и разнообразни опити, когато преминава към административна работа във факултети и отдели на университета, като също така участва като член на комитети и управление на събития като социалния комитет и комитета за годишния студентски бал, което я обогатява с опит в областта на медиите, комуникациите и обществените отношения.

Рагида отдава своята страст към административната работа и я интегрира в своята академична и професионална кариера, като споделя опита си с колегите си на международни и домашни изложения, с цел подкрепа на визията на компанията за подкрепа и развитие на младите в Йордания и подпомагане на тяхната успешност. Тя вярва категорично, че разнообразието в работната среда не само означава разнообразие в екипа, а в същността на работата също; разнообразието представлява богатство от култури, фонове, опити и компетентности, които добавят истинска стойност на вашата организация. Нека направим нашата работна среда среда, която поощрява разнообразието и е източник на конкурентоспособност. Защото културата на екипа е ключът към постигане на целите на компанията и превръщане на нейната визия в реалност, базирана на възвишената мисия, върху която е изградена.

инж. Меера Ал-Саад

"Мениджър на веригата за доставки"

Машинен инженер с две високо ниво сертификати по Международен мениджмънт на веригата за доставки (CISCM) и Професионален мениджмънт на проекти (PMP). Мира има доказан успех в разработването и внедряването на планове за веригата за доставки и управлението на няколко високостойностни проекти в тази област.

С впечатляваща професионална кариера, Мира е заема няколко управленски и стратегически позиции в много полудържавни и частни компании, специализирани в предоставянето на транспортни услуги, соларна енергия, индустриални и договорни услуги.

Мира е призната като надежден мениджър на веригата за доставки с богат опит в насочването на визия за успех чрез оптимизирани операции и разпределение на ресурсите. Тя е аналитичен лидер, който увеличава качеството на материалите, като същевременно намалява разходите за производство. Пунктуален професионалист, фокусиран върху навременното и точно изпълнение на проекти. Мира също е известна като уважаван преговарящ и комуникатор; тя е известна със способността си ефективно да изгражда и поддържа силни връзки с местни и международни партньори.

инж. Сухайб Ал-Хананде

"Мениджър продажби"

С страст към продажбите и ангажимент към непрекъснато развитие, инженер Суайб Алхананде служи като Мениджър продажби в LÀCRIMA DAIRY. Пътят на Суайб от получаването на бакалавърска степен по машиностроене в Приложния университет Ал-Балка до ключови роли в областта на продажбите демонстрира неговата отдаденост и разнообразен набор от умения.

Кариерата на Суайб е преминала през влиятелни позиции, от Мениджър клиенти в Zain Jordan до позиции на Старши изпълнителен директор по продажбите, кулминирайки в сегашната му роля в LÀCRIMA DAIRY.

От присъединяването си към екипа през януари 2023 г., Суайб е изиграл роля в преобразуването на пейзажа на продажбите в LÀCRIMA DAIRY. Чрез съвместни усилия и споделена визия, екипът отбеляза вдъхновяващ ръст на приходите от продажби с 300%, свидетелство за колективна отдаденост, а не за индивидуално постижение.

Суайб приоритизира развитието на клиентските взаимоотношения, като допринася за разширяването на клиентската база и насърчаването на трайни партньорства, които укрепват пазарното присъствие на компанията.

Известен с насърчаването на единството в екипа за продажби, Суайб създава култура, основана на уважение и ангажимент към етични практики на продажби. По време на предизвикателни глобални смущения той води екипа със съвместен подход, насочвайки ги към успех.

Като защитник на иновативното мислене, Суайб непрекъснато изследва творчески методи за усилване на имиджа на марката и проникването на пазара. Неговата подкрепяща природа се простира отвъд продажбите, като предлага ключова помощ на различни отдели, използвайки клиентските взаимоотношения за справяне с организационни предизвикателства.

Той цени цялостния подход, провеждайки задълбочени пазарни проучвания и активно слушайки променящата се пазарна динамика. Неговата ангажираност в пазарните дейности гарантира видимостта на компанията и резонансът с заинтересованите страни.

Съобразен с ангажимента на LÀCRIMA DAIRY към иновации и екологична отговорност, Суайб отразява ангажимента на компанията към строги стандарти и авангардни технологии, воден от ангажимент към непрекъснато подобрение.

Мотивиран от желанието да допринесе положително за индустрията, Суайб е ангажиран да остави трайно наследство, работейки усърдно за укрепване на позицията на LÀCRIMA DAIRY като фар на качество и иновации на пазара.

Инж. Мохамед Хананде

"Мениджър развитие на проекти"

Инж. Мохамед Ал-Ханандех в момента заема позицията на Мениджър по развитие на проекти в Компанията по производство на млечни продукти "Лакрима". През 2016 г. той заема позицията на Инженер по електрозахранване в ООД "Садин Контрактинг Къмпани Лимитед". През периода от януари 2016 г. до юни 2020 г. той е Мениджър по операции и поддръжка.

Освен опита си в Йордания, инж. Ал-Ханандех придобива обширен международен опит, пътувайки и работейки в различни страни като България, Турция, Италия, Обединените арабски емирства и други. Това разшири неговите обширни познания и опит, свързан с линиите за обработка на млечни продукти, засилвайки още повече практическия му опит в екипа на "Лакрима".

Инж. Ал-Ханандех заема позицията на Мениджър по развитие на проекти в България и взаимствайки, той допринася за развитието и подобрението на линиите за обработка на млечни продукти. Той работи по разширяване и диверсификация на производството на продуктите на "Лакрима" и следи процедурите за разширение на фабриката и всички дейности и процедури, свързани с проектите.

Инж. Ал-Ханандех помогна при основаването на фабриката на "Лакрима" в Йордания през 2016 г. Той постига конкретни успехи през цялата си кариера в "Лакрима", особено чрез подобрение на производствените линии в областта на поддръжката, управлението на фабриката и управлението на проекти. Той е предан на високите стандарти на професионалното управление на проекти и надглежда екипа по развитие на проекти с посветен подход, който отразява плодовете на неговия опит в методите на съвременното административно ръководство.

Инж. Ал-Ханандех разполага с комуникативни умения, както и с умения за управление на човешки ресурси, логистика, анализ, управление на времето, управленски умения и умения за управление на екип, което му позволява оптимално взаимодействие с различни работни екипи във фабриката на "Лакрима". Инж. Ал-Ханандех отдава предимство на връзките с доставчиците, което допринася за разширяването на доставчиците за линията за обработка на млечни продукти. Той разполага с дългогодишен и обширен опит в управлението на проекти, поддръжката на машини, логистика и счетоводство.

Инж. Ал-Ханандех притежава степен "Бакалавър" по Мехатроника, Роботика и Автоматизация от Университета на Йордания (2016). Инж. Мохамед притежава също някои професионални сертификации (PMP, PPM и др.).

инж. Мохамад Ал-Русан

" Управителят на завода "

Мохамед Сулейман Алрусан, южнокорейски растениевъд с над дванадесетгодишен опит в индустрията, в момента работи като ръководител на растението в Balkan Industrial Company. Той е работил на различни длъжности като управител на производството, управител на качеството, старши ръководител на зареждането и ръководител на екип за изследване и развитие в Teeba Investment Company – International Diary Juice. Работната философия на Алрусан подчертава важността на създаването на благоприятна работна среда за служителите от различни фонове.

Алрусан има опит в управлението на екипи и решаването на проблеми в сложни институции. Той вярва, че служителите учат по различни начини и създава атмосфера, ориентирана към обслужване, която стимулира ученето. Той използва различни инструменти за учене, за да обясни концепциите по различни начини, което изисква усилие, търпение, време и ангажираност от страна и на служителите, и на ръководителя.

Алрусан очаква висококачествена работа от своите служители и вярва, че те отговарят на очакванията на ръководителя си. Той е оценен като изключителен в отношенията си със служителите и в насърчаването на интереса към обслужване на обществото. Той има отличен опит в анализирането и разследването на жалби и проблеми, които възникват в растението преди, по време и след производствения процес.

Алрусан се гордее с качеството на своето обслужване и има предвид насоките и политиките на компанията при търсенето на решения на проблемите, пред които е изправен отделът му.

С обобщение, Мохамед Сулейман Алрусан е ръководител на растението с бакалавърска степен по земеделско инженерство, специализирана в хранителната и технологичната индустрия. Неговите задължения включват планиране, организиране и изпълнение на оптималните ежедневни операции, събиране и анализ на данни, увеличаване на производствената способност и гъвкавост, отговорност за качеството на продукта и навременната доставка, както и поддържане на позитивна обстановка в отношенията със служителите.

Инж. Раван Хабур

"Мениджър планиране, проучване и развитие"

Мениджър по планиране, изследване и развитие в Балкан Индъстриъл Къмпани (от октомври 2020 г. - до момента)

Отговорен за планиране и организиране на производствените графици, оценка на изискванията за проекти и ресурси, както и за разработване и внедряване на нови програми за контрол на качеството на храните. Провежда изследователска и развойна дейност с цел идентификация на възможности за намаляване на разходите и създаване на нови рецепти. Подготвя ежедневни, седмични и месечни доклади за качеството, производството и стабилността на продуктите. Анализира и разследва проблеми и жалби в производството.

Информация за образованието:

Бакалавър по химическо инженерство в Университета за наука и технологии в Йордания.

Предишен опит:

Мениджър на производството в Балкан Индъстриъл Къмпани (март 2020 г. - октомври 2020 г.) :

Отговорности, подобни на текущата роля, с акцент върху планирането на производството и управлението на ресурсите.

Мениджър по качеството в Балкан Индъстриъл Къмпани (март 2018 г. - декември 2019 г.) :

Осигуряване на съответствие със стандартите за качество, съставяне на доклади за качеството, разработване на нови програми за контрол на качеството и отговор на проблеми с качеството.

Заемане на различни роли в контрола на качеството и инженерството в други компании от 2013 г. насам, като демонстрира силна рекорд в управлението на качеството и безопасността на храните.

Г-н Тарек Ал-Атият

"Мениджър връзки с обществеността и маркетинг"

Г-н Тарек Ал-Атият, В момента той заема позицията на Мениджър по отношенията с обществеността и маркетинга. Той допринесе за повишаването на осведомеността с цел разпространение на търговската марка на компанията и разработка на ефективни маркетингови стратегии. Той разполага със силни комуникационни умения, които допринесоха за разработването и изпълнението на практически семинари и участието във външни кампании с цел рекламиране на марката на Lacrima.

Той завърши бакалавърска степен по счетоводство (2012) от Частния университет в Зарка. Този успех го доведе до присъединяване към екипа на Lacrima Dairy, като започна от финансовия отдел. Той прогресира през различни позиции и накрая стана Ръководител на отдела по финанси, доказвайки компетентност и умение за работа като един екип. Поради значителните му усилия, той стана Мениджър на Отдела по отношения с обществеността.

Като Мениджър на Отдела по отношения с обществеността, той играеше важна роля в укрепването на партньорствата с външни партньори и клиенти, подобрявайки имиджа на компанията. Неговото ръководство и преданост бяха от съществено значение по време на трудни периоди. Той е привърженик на иновативното мислене и непрекъснато изследва творчески методи за подобряване на образа на марката и пенетрацията на пазара.

Освен дипломата, той получи сертификат SAP Business за управление на бизнес операции и разработване на решения, улесняващи ефективната обработка на данни.

Неговите постижения се основават на разширяване на познанията и разработване на методи за комуникация, изграждане на дипломатическа база при взаимодействие с различни обществени сегменти. Той беше отличен с награда от батальона Шархабил бин Хасне за приноса му към стратегията на компанията за социална отговорност в областта на обществената сигурност.

В момента той ръководи екипа по маркетинг за управление на рекламни и маркетингови кампании в страната чрез министерства, компании и техните представители. Той организира също външното участие в международни изложения, свързани с хранителната промишленост, в сътрудничество с отдела по продажби, с цел предоставяне на необходимата подкрепа за рекламиране на марките на компанията и постигане на стратегическата визия, насочена към принос във вътрешния и световния пазар за хранителни продукти.

Намерете Lacrima в магазина
Прочетете още
Начини за спестяване
Прочетете още

Изтегляне на приложение