Cookie Consent by Privacy Policies website
ОСНОВАНА ПРЕЗ 1959г КОИ СМЕ НИЕ
За нас
Създадена през 1959 г., LÀCRIMA е един от най-опитните производители на млечни продукти в България, произвеждащ висококачествено традиционно българско бяло саламурено сирене и кашкавал. Заводът на LÀCRIMA'S е един от най-старите в България. С площ от 3000 м² тя е една от най-големите мандри в страната по производствен капацитет. Заводът се намира в град Пазарджик, Южна България, близо до Родопите. Регионът е известен със своите плодородни почви, зелени пасища, скотовъдство и производство на сирене.
 
Нашето сирене е ръчно произведено от опитни сиренари по традиционна българска рецепта, използвайки само най-качественото българско мляко и внимателно подбрани закваски.
 
За да постигне възможно най-високо качество, Lacrima тества всяка партида мляко и всяка закупена закваска. По време на производствения процес всеки продукт преминава повече от 30 теста за качество.
 
Сирената на Lacrima печелят два златни медала на Международния панаир на храните „Светът на млякото” в София през 2014 г.
 
нашите продукти Вярваме в работата с
акредитирана компания
Едно докосване на LACRIMA ще ви се отрази добре

Нашият ангажимент за качество е нещо, което можете да опитате. Запознайте се с разликата на LaCrima.

Ангажимент за качество
устойчивост
Общност
Относно ЛАКРИМА
  • Експортиране
    LÀCRIMA е лицензиран износител на българско бяло саламурено сирене и кашкавал. Извън България нашите продукти се приемат много добре и от потребителите в Европа, Русия и Близкия изток. С нашата нова фабрика в Йордания разширихме нашата продуктова га..
  • Контрол на качеството
    LÀCRIMA разполага със собствена лаборатория с модерно оборудване за анализ на сурово мляко, продуктов анализ на различните етапи от производствения процес и контрол на качеството на крайните продукти. Екип от специалисти следи технологичното изпъл..
  • производство
    За разлика от много други компании, произвеждащи бяло саламурено сирене в България, ние не правим компромис с нито една от производствените стъпки. Ние произвеждаме по автентични традиционни методи и държим на възможно най-високо качество. Българс..
Намерете Lacrima в магазина
Прочетете още
Начини за спестяване
Прочетете още

Изтегляне на приложение