Cookie Consent by Privacy Policies website
Участие в (йорданска) кандидатура
Компанията за производство на млечни продукти Lacrima с удоволствие обявява присъединяването си към приложението ( Урдони ), чудесна инициатива, стартирана от Аманската стопанска камара (ACI), с цел подкрепа на джорданските индустрии. Приложението беше пуснато с цел улесняване на търсенето на джордански продукти. Свалете сега приложението " Урдони " на вашия моб ..
Lacrima Dairy Industry Company - WhatsApp Channel

 

Следете всички последни новини на Lacrima Dairy Industry Company в канала WhatsApp.

Lacrima Whatsapp канал

щитът на Златния списък от управлението на йорданските свободни зони и зони за развитие
  27/10/2023   Балканска индустриална компания изразява дълбоката си благодарност към управлението на Йорданските свободни и зони за развитие за връчването на Специалния щит с Златния списък. Този знак на отличие отразява нашето посвещение и ангажираност към бизнес отличие. Бяхме възхитени да получим това признание в присъствието на: Д-р Раед Гари ..
Lacrima участва в маратона в Аман

Трудът побеждава таланта, когато талантът не успее да работи усърдно.

Lacrima Dairy Company поканена в Jordan Loan Guarantee Corporation
25/09/2023   Компания Лакрима за млечни продукти беше почетена да отговори на поканата, отправена към нея от Корпорацията за гарантиране на заемите в Йордания, за участие в церемонията по подписването на споразуменията за Програмата за гарантиране на кредита за експорт в рамките на Фонда за подкрепа и развитие на промишлеността, под патрона ..
Balkan Industrial Company - Ден на кариерата в Ал Кастал
28/08/2023 Компанията за индустриални изделия Балкански индустриални дружества Лакрима участва в Пазара на труда в района на Кастал, под патронажа на Негово Превъзходителство Президента на Джордан и Аманските палати на индустрията, инженер Фатхи Ал-Джагир . По време на Пазара на труда бяха прегледани наличните свободни работни места, подадени бяха заявления з ..
Осмата конференция за йордански бизнесмени и инвеститори в чужбина
Годишно събитие за клиенти на SAP 2023 г
16/08/2023  От участието на нашия екип в годишната среща с един от нашите партньори ABS SAP на събитието Yearly SAP Customers Event 2023 . Целта на това събрание е информиране на техническия екип за всички актуализации в системата и поддържане на постоянно обновяване на системите и функциите, за да се гарантира оптимална ефективност и гладко функциониране на ..
Lacrima участва в дейността по разливане на храна
25/06/2023   Част от участието на някои от нашите служители в дейността по наливане на храна, проведена в сградата на Фондация Ум Али в района на Ал-Мужта, в неделя, 25.06.2023 г. Благодарим на Фондация Ум Али за тази възможност да участваме в програмата 'Аабир Сабил', една от програмите за хранене във Фондация Ум Али. Ум Али предоставя топли хр ..
Най-голямото спортно събитие за деца и младежи в България
  29/05/2023 Най-голямото спортно събитие за деца и младежи в България, Фрезколиада - организирано с помощта на Lacrima и Frezco - е в разгара си. Състезателният дух бързо се разпространи и всички участници са развълнувани да се присъединят към емоциите на деня. Досега Фрезколиада включваше следните събития: Гимнастика Гимнастиците, ..
Лакрима отговаря на поканата на асоциацията на мъченика Рашид Ал-Зюд
14/06/2023 Балканска индустриална компания имаше честта да срещне милостивото покана, насочена към нея от Асоциацията на мъченик Рашед Ал Зайед. Бившият министър-председател Абделрауф Ал Равабдех почете компанията, представяйки Щита на мъченика Рашед за развитието на местните общности в индустриалния сектор. Финансовият и административен директор г-н Хюсеин Ал Б ..
Lacrima поздравява г-н Хюсеин Албаз за успешното завършване на FMVA Certification 2023
13/06/2023   Lacrima поздравява г-н Хюсеин Ал-Баз за успешното завършване на сертификацията FMVA 2023 Продължаваме нашата традиция за насърчаване на високи постижения и постигане на забележителни успехи и в Lacrima имаме удоволствието да отпразнуваме един от нашите изключителни обучаеми, Хюсеин Ал-Баз, чиято всеотдайност и упорит труд завършиха с успешнот ..
Официално откриване на новия магазин на Lacrima
05/06/2023 Официалното откриване на новия магазин на марката Lacrima се състоя на панаирната площадка до село Огняново, област Пазарджик. Заедно със собственика на Lacrima Dairy Industry EOOD - г-н Муханед Ал-Нуайми, лентата беше прерязана от кмета на Пазарджик, Тодор Попов, кмета на село Огняново, Митко Душков Хайдурков, и Ренета Камберова - председател на сдру ..
ОТКРИВАНЕ НА ВТОРИТЕ ИГРИ ФРЕЗКОЛИАДА
18/05/2023   ГРАНДИОЗНОТО И ЗВЕЗДНО ОТКРИВАНЕ НА ВТОРИТЕ ИГРИ FREZCOLIAD ВЪЗДУШАВА ТЛА ОТ ВАСИЛ ЛЕВСКИ Грандиозното откриване на Вторите игри Frezcoliad разтърси Пазарджик в четвъртък вечер в Спортната зала "Васил Левски". Множество знаменитости, официални гости и стотици деца напълниха заведението, станаха свидетели на изключително и гламурно п ..
Balkan Industrial Company - ден на кариерата в Balqa Applied University
17/05/2023    Balkan Industrial Company участва в Кариерния ден, проведен в Колежа по инженерни технологии на Приложния университет Ал-Балка. Представена беше кратка информация за компанията с цел укрепване на връзката между университетите и индустриалните институции, с цел запознаване на студентите с компаниите и институциите на пазара на труда. ..
Lacrima празнува Деня на независимостта на Йордания
25/05/2023 Семейството на Lacrima Dairy Industry изразява своите поздравления към Негово Величество Крал Абдула II, Хашемитското кралство на Йордания и неговите граждани по повод 77-тата годишнина от Независимостта на Хашемитското кралство на Йордания.   Искрено желаем непрекъснат напредък и благосъстояние на нашата обичана страна под мъдрото водачест ..
НАМЕРЕТЕ LA'CRYMA В МАГАЗИНА
Прочетете още
Начини за спестяване
Прочетете още

Изтегляне на приложение